Partnerek

Ezen az oldalon fogjuk felsorolni a játékunkkal partneri kapcsolatban álló, más, magyar nyelvű Star Wars szerepjátékokat és közösségi oldalakat.

Híroldalak


Star Wars Média HírportálSTARWARSMedia.Hu - HírPortál: Légy napra kész a legfrissebb Star Wars hírekkel és könyv megjelenésekkel.

Oldalunk a lehető legtöbb információt tartalmazza a Star Wars univerzumáról. Adatbázisunk folyamatosan bővül sok sok érdekességgel, és a híreken és információkon kívül megtalálható; fórum, backstage részleg, videó és képgaléria nagy felbontású képekkel, Fekete Piac a Star Wars cuccok eladására és Rajongói történetek részleg a fan fiction-ök megosztására.

Regisztrálj és légy részese közösségünknek, ahol bármit véleményezhetsz!
http://starwarsmedia.hu/
http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum.php

Fórumalapú Szerepjátékok


Az Erő útjai


Fórum alapú szerepjáték. A teljes SW galaxis bejárható, bármilyen SW karakter bõrében.
A társaság valódi közösséget is alkot, nyári tábort is szervez.
Az Erõ legyen veled!

Star Wars: A SzenátusJedi Menedék
Threats of our Age
Rajongói oldalak

Jedi RendStar Wars FanaticsStar Wars témájú rajongói oldal, sűrűn frissülő hírekkel, érdekes tartalmakkal. Jedik, kimaradt jelenetek, ritka képek, fajok, bolygók leírása, és még rengeteg cikk, ami a Star Wars-hoz köthető!Kérünk, hogy a banner- és hirdetéscsere céljából keressétek a játék koordinátorait az admin emailcímen:

info.egb[kukac]gmail.com

A bannerek közül bármelyik felhasználható, és tetszés szerint átméretezhetőek.
 Kérünk mindenkit, hogy bannercsere esetén a bannerünk linkje a játék főoldalára, tehát a www.egb.hu-ra mutasson, nem pedig a fórumra. (egb2.proboards.com)

Comments