Krónika I. - Mi történt eddig?

Mátyás Dina, 2010. aug. 16. 12:10   [ 2010. aug. 16. 12:20 frissítve ]
A továbbiakban rövid bejegyzésekben itt a honlapon is tájékoztatást fogunk nyújtani arról, hogy hogyan alakulnak a főbb történetvonalak a fórumon.

Coruscanton megkezdődtek az Egyesítő Konferencia előkészületei, Daala Elnök asszony és stábja, a caamasi Elegos Tanácsos, a Mon Calamari Niathal admirális és Marrab szenátor, illetve a Szövetség titkosszolgálatainak vezetője, Kalenda vezérőrnagy a különböző politikai frakciók és terrorista csoportok fenyegetései között lavírozva igyekeznek előkészíteni a rendezvényt.

Daala Elnök asszony azonban egy régmúlt időkből származó birodalmi azonosító kód nyomában járva egy évtizedek óta eltemetett, de aktív katonai létesítményre bukkant a Polneye bolygón, melynek igazi természete egyelőre ismeretlen.

Eközben a Konföderáció, a Világok Szövetsége, a Birodalom és a Nagai Császárság elindította küldöttjeit Coruscantra, hogy részt vegyenek a konferencián. Több állam a vezetők megérkezését megelőzően biztonsági tiszteket is küldött a vezetők épségének szavatolására és az előkészületek megtételére.

Távol Coruscanttól, a Konföderáció és a Nagai Császárság területlén mindeközben befolyásos pénzemberek, gazdasági csoportok dolgoznak azon, hogy megragadják államaikon belül a politikai hatalmat is, majd befolyási övezetüket minél inkább kiterjesszék a galaxisra.

Az államok befolyása alól kieső területeken helyi kormányzatok és kalózbandák küzdenek a kereskedelmi útvonalak ellenőrzéséért, legutóbb a Konföderáció és a Szövetség alsó peremvidéki területei közé beékelődött független Asmeru rendszer vált kalóztámadás áldozatává.

A Konferencia lassan kezdetét veszi, a megérkezett állami vezetők Coruscanton pedig megkezdték egymással a bevezető, titkos egyeztetéseket a galaxis jövőjéről..
Comments